kassa-software

De boekhouding is enorm veel werk en wordt vaak onderschat. Steeds meer winkels maken gebruik van een kassysteem gecombineerd met de boekhouding. Hierdoor kan je precies zien wat eruit en erin gaat. Hierdoor wordt veel geautomatiseerd. 

Voordelen

Een alles in één kassa is voor veel winkels een uitkomst. Hierdoor heb je alles op één plaats. Alle gegevens worden in de Cloud opgeslagen. Helemaal handig als er sprake is van meerdere vestigingen en dus afrekenpunten. Dit geldt ook voor een webshop en een fysieke shop. Zo kan het zijn dat fysieke shops ook een webshop hebben. Ook dan is het enorm handig om alles op één plek te hebben. Je hebt een goed overzicht van de status van je producten en dus ook van je inkoop. Een enorm groot voordeel is dan ook het uitgebreide voorraadbeheer. Elke keer dat een klant een aankoop doet wordt dit verwerkt in je voorraad. Dit inzicht is overal en altijd toegankelijk. Ook voor je werknemers. Door de ontwikkelingen is het ook mogelijk om verschillende kassa software te integreren in je kassasysteem. 

Klantgegevens

Door een alles in een oplossing krijg je ook inzicht in de gegevens van de klanten. Deze worden goed en overzichtelijk bijgehouden. Per klant zijn de verschillende verkopen inzichtelijk gemaakt. Hierdoor wordt het super eenvoudig om je klanten een passende aanbieding te doen. Voornamelijk voor remarketing is dit erg handig. In het systeem zijn alle contactgegevens van de klant inzichtelijk en opgeslagen. De kanalen waar ze te bereiken zijn worden ook duidelijk. Naast dat het voor jou en je werknemers enorm handig is, is het voor de klant zelf ook voordelig. Je kan hun gegevens inzien en aanpassen waar nodig. Ook de transactiehistorie is inzichtelijk. Hierdoor gaat je klanttevredenheid eenvoudig omhoog. 

Verkoopcijfers

Naast de klantgegevens worden de verkoopcijfers op één plek bewaard. Hier kan je dus eenvoudig zien hoe vaak bepaalde producten verkocht zijn. De populaire producten filter je er dus eenvoudig uit. Door de mogelijkheid de producten te analyseren worden de trends eenvoudig inzichtelijk. Hier kan je als bedrijf zijnde eenvoudig op in spelen. Ook wordt duidelijk hoeveel omzet je per dag, per week, per maand, per jaar of zelfs per uur hebt gemaakt.