Alles over Australië campers vind je op deze website. Deze ervaringsdeskundigen delen hun adviezen en ervaringen over kamperen in Australië. Met de tent en met de camper, met kinderen en zonder kinderen. En bovendien zijn ze Nederlands. Dat maakt het communiceren een stuk gemakkelijker. Maar je zoekt natuurlijk naar Australië campers: die kun je via de website ook huren! Bij diezelfde Nederlanders. Ze hebben een locatie in Nederland en in Australië om je te ondersteunen voorafgaand, tijdens en na je reis. Ideaal dus voor jou als Nederlandssprekende die een camperreis in Australië wil maken.

Overwinteren in de Australische zomer

Australië heeft een hoop te bieden. Kies je ervoor om tijdens de Nederlandse winter naar Australië te gaan, dan betaal je wel meer voor de Australië campers. Dan is het daar namelijk hoogseizoen en zomer. Je kunt er ook voor kiezen om bij Australia Campers een camper te kopen. Voor langere reizen pakt dit vaak goedkoper uit dan kiezen voor het huren van een camper. Je koopt dan een tweedehands camper van Australië campers die je aan het eind van je reis weer terug kunt verkopen. Hiervoor ontvang je dan minimaal de helft van jouw oorspronkelijke aanschafprijs.

Kopen of huren en andere adviezen

Voor de beeldvorming: zo’n tweedehandscamper kost ongeveer 25.000 Australische dollar, waarvan je de helft dus weer terugkrijgt, en het huren van een budget campertje kost per dag zo’n 80 dollar. De andere voordelen en nadelen kun je natuurlijk zelf afwegen. En Australia Campers helpt je ook graag op weg door je te adviseren. Niet alleen over welke camper, maar ook over mooie routes en locaties die je kunt bezoeken tijdens je camperreis door Australië. Kijk op de site voor meer informatie.