logo

Van Uden Restyling

logo

Heb je last van autoschade door hagel, door een botsing of misschien door een klein individueel foutje? Kijk dan eerst of de verzekering een deel dekt, dit is tevens heel belangrijk. Bij autoschade met een tegenpartij is het belangrijk het schadeformulier gelijk in te vullen. Voor de zekerheid noteer je het kenteken, dit is vooral handig wanneer de tegenpartij niet wil meewerken. Indien er geen tegenpartij bij betrokken is, hoef jeautoschadegeen schadeformulier in te vullen. Je verzekeraar moet wel foto’s hebben van hoe de auto er uitziet en de kosten van de auto destijds.
Het komt ook vaak voor dat een onbekende iets aanricht bij je auto en vervolgens gewoon doorgereden/gelopen etc is. Bekijk je buurt en vraag omstanders of zij iets hebben gezien.
Vervolgens doe je aangifte bij de politie.

Mijn ervaring

Ik kwam op een dag thuis van mijn werk en ik keek naar mijn auto, er zat een grote deuk in. Ik ben gaan zoeken naar informatie wat ik moest doen met eventuele reparatie en toen kwam ik bij van Uden Restyling uit.
Ik ging bellen en heb een afspraak gemaakt voor het repareren van mijn autoschade. Het bedrijf vroeg naar mijn wensen, dus hoe ik wilde dat mijn auto er weer uit kwam te zien. Dit hebben zij perfect gedaan en ik ben zeer tevreden hoe mijn auto weer eruit ziet.
Ook autoschade? Bekijk dan de site van Van Uden Restyling.