vacatures it

vacatures it

Bedrijven gezocht

Wij willen werving en selectie IT uitvoeren, maar hebben zelf de mankracht niet om dat te doen. Wij willen nieuwe IT medewerkers, maar weten niet exact hoe wij dit kunnen aanpakken. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven die werving en selectie IT kunnen uitvoeren voor ons. Deze vorm van ‘outsourcen’ zo ons een hoop tijd en moeite besparen. Wij zijn er ook van overtuigd dat er genoeg bedrijven zijn die werving en selectie IT al jaren doen en dus exact weten welke mensen de beste zijn. Natuurlijk willen wij leuke nieuwe collega’s die ook zeker competent zijn. Graag kom ik in contact met bedrijven voor werving en selectie IT, zodat wij opties kunnen bespreken. Zoals de kosten en het tijdsbestek waarin dit uitgevoerd zal gaan worden.

Wie van jullie heeft goede adviezen voor werving en selectie IT? Het mag duidelijk zijn dat ik daar zelf geen kaas van heb gegeten. Wie kent goede bedrijven of handige tips om er zelf mee aan de slag te gaan? Kan ik mij tevens ergens inlezen over wat ik kan en/of moet verwachten? Wie helpt mij uit de brand! Ik hoor graag van jullie!