temperatuur regelaars

temperatuur regelaars

Wij kregen te horen dat er nieuwe PID regelaars moesten komen in ons bedrijf. Zelf wist ik daar maar vrij weinig van, dus het was echt even uitvogelen hoe wij dit moesten gaan aanpakken. In eerste instantie besloot ik te gaan zoeken op Google, daar gebruikte ik het zoekwoord “PID regelaars”. Natuurlijk kwamen er een hoop bedrijven en merken naar boven, en daar uit moest ik gaan kiezen. Dat was me een behoorlijke taak, maar ineens zag ik de naam Cascade voorbij komen. Ik herinnerde mij dat wij wel eens met Cascade hebben samengewerkt, dus zij konden mij vast weer verder helpen.

Met Cascade heb ik toen contact gezocht en zij konden mij natuurlijk verder helpen! Zij zijn gespecialiseerd in PID regelaars en andere apparatuur dat ermee te maken heeft. Ideaal, zo wist ik dat ik de beste kwaliteit zou krijgen. Cascade heeft voor mij een offerte opgemaakt. Toen wist ik dat ik daar de PID regelaars moest regelen, de prijzen vielen namelijk erg mee!

Dankzij Cascade waren wij al snel voorzien van nieuwe PID regelaars en was onze werkomgeving weer functioneel en veilig. Veiligheid staat vooraan en daar heeft Cascade goed voor gezorgd!