rijschool beneden-leeuwen

Laatst was mijn neefje jarig. Hij werd 18 en dus was het een groot feest. De hele familie had dan ook geld ingelegd zodat hij rijlessen kon nemen. Hij was hier dan ook erg verrast over en kon dan ook niet wachten totdat hij zijn eerste rijles had. Wij hadden dit namens de familie geboekt bij een rijschool Beneden-Leeuwen. In deze regio, evenals andere, heb je de keuze uit verschillende scholen. Ik was dan ook verantwoordelijk om een goede rijschool uit te zoeken. Van te voren had ik een lijstje gemaakt met enkele punten waaraan zij moesten voldoen. Zo stond op de lijstje de kosten van lessen en de kwaliteit ervan. Wat ik toen gedaan had was meerdere recensies lezen over verschillende bedrijven. Uiteindelijk had ik gekozen voor verkeersschool Wesseldijk.

Prijs/kwaliteit verhouding is perfect hier

Toen ik eenmaal op de website verkeersschoolwesseldijk.nl zat ging ik kijken of ik de prijzen voor rijlessen kon achterhalen. Naar mijn mening zijn deze dan ook erg goedkoper. Zo heb je zelf de mogelijkheid zelf een pakket samen te stellen. Verder zag ik ook dat deze verkeersschool alleen instructeurs in dienst heeft die voorzien zijn van een certificaat. Hiermee wordt de kwaliteit dus gewaarborgd.

rijschool beneden-leeuwen

Mijn neefje was al vanaf zijn eerste rijles erg enthousiast. De begeleiding was erg goed volgens hem. Eerst had hij namelijk een gesprek met de instructeur over hoe alles precies in zijn werk ging. Vervolgens mocht hij langzaam rijden en de auto in de tweede versnelling schakelen. Hij is nu inmiddels halverwege met zijn lessen en ik ben dan ook erg benieuwd wanneer hij mag afrijden.