talentscoutz2

Met trots mag ik zeggen dat ik een paar dagen geleden ben afgestudeerd. Nu ben i op zoek naar een vacature accountmanager om mijn kennis toe te passen in het vak. Bij mijn vorige stagebedrijf hebben zij mij aangeboden om hier te gaan werken. Dit is echter niet wat ik wilde, omdat ik een grotere uitdaging aan wilde gaan. Hiervoor leek het mij verstandig om het internet op te gaan en naar de mogelijkheden te kijken.

Internettalentscoutz2

Op het internet ben ik veel uitzendbureaus tegengekomen. Velen van hen hebben interessante vacatures. Toch zoek ik iets in de buurt van Eindhoven dat bij mijn profiel past. Het enige bedrijf dat aan mijn voorwaarden voldoet, is Talentscoutz. Dit bedrijf is veruit het beste bedrijf dat ik ben tegengekomen op het internet. Zij hebben interessante voorwaarden bij de vacature accountmanager en deze zien er uitdagend uit. Vervolgens heb ik besloten om bij dit bedrijf te solliciteren. Dit proces ging kortom geweldig. Het bedrijf houdt graag mensen op de hoogte en is kortom geweldig. Zij betrekken de sollicitant nauw bij het proces en zijn zeer vriendelijk e behulpzaam. Daarom raad ik dit bedrijf ook aan bij vrienden en familie.