Het is dé trend van dit moment: volle wenkbrauwen. Iedereen doet er van alles aan om de wenkbrauwen zo vol mogelijk te doen lijken. We kleuren ze bij, kammen ze omhoog, laten ze tatoeëren en doen er gel in. Het is een trend waar je niet meer om heen kan en daarom is het dan ook handig om wat tips te hebben voor hoe je ervoor zorgt dat jouw wenkbrauwen er zo vol mogelijk uit kunnen zien. Daar zijn namelijk wel wat trucjes voor te vinden! Wil je meer weten over hoe je een volle wenkbrauw kan creëren? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Tip 1: Geef je wenkbrauwen een kleurtje

Als je jouw wenkbrauwen voller wilt doen laten lijken dan kan je hier gemakkelijk voor zorgen door je wenkbrauwen te verven. Brow styling wordt op deze manier steeds vaker gedaan, je kan je wenkbrauwen laten verven in een beautysalon, maar je kan het ook gemakkelijk thuis doen. Het is gemakkelijk voor net die iets vollere wenkbrauw. En het scheelt ook nog eens een hoop werk in de ochtend, dat is een win-win situatie.

Tip 2: Weg met die pincet!

Waar de wenkbrauwen vroeger zo dun mogelijk moesten zijn, mag je deze nu helemaal laten staan. Het is dus tijd om je pincet de deur uit te gooien zodat je jouw wenkbrauwen helemaal vol kan laten groeien. Wanneer je al je haartjes weer terug hebt kan je aan de slag met het verven van je wenkbrauwen en dan kan je er eventueel een klein beetje model in aanbrengen. De volle naturel look die nu helemaal trendy is bereik je door zo min mogelijk haartjes van je wenkbrauwen te epileren, haal dus niet te veel weg wanneer je er een model in aan gaat brengen.