SBS-logo-kl

Sinds kort zit ik te denken aan ziekteverzuimpreventie. Mijn medewerkers melden zich de laatste tijd vaak ziek. Hier moet natuurlijk verandering in komen. Zonder de medewerkers kunnen wij de opdrachten niet optimaal leveren. Daarom is het belangrijk dat de medewerkers een volle inzet geven in het werk.

Radeloos02A14S3P

Er zijn een aantal medewerkers die de andere medewerkers in het bedrijf beïnvloeden. Hier moet duidelijk wat aan gedaan worden. Zelf heb ik geprobeerd om hier wat aan te veranderen, maar is dit niet gelukt. Daarom weet ik niet goed wat er verder gedaan kan worden. Het leek mij verstandig om een ziekteverzuimpreventie op te zoeken op het internet. Er zijn namelijk veel bedrijven die mij hiermee kunnen helpen.

SBS

Al gauw kwam ik SBS tegen. Dit bedrijf weet wel raad met mijn vraag. Zij zijn namelijk al jaren ervaren en kunnen als geen ander dit probleem herkennen. Daarnaast hebben zij al veel bedrijven geholpen met het op weg helpen van ziekteverzuim. Dit maakt natuurlijke en goede indruk op mij en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Even later hebben wij een afspraak ingepland voor de volgende week, geweldig bedrijf!