Traditionele portemonnees is niet iets waar Secrid aan doet. Dit merk staat bekend om hun innovatieve portemonnees die rekening houden met het feit dat de behoeftes van consumenten anders zijn dan vroeger. Waar contant geld vroeger de norm was, zie je nu steeds vaker dat mensen niet eens contant geld bij zich hebben. Immers wordt bijna alles tegenwoordig betaald middels de pinpas. Niet ieder merk houdt hier rekening mee. Secrid doet dit wel.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit merk steeds groter aan het worden. Wij zouden niet verbaasd zijn als binnen nu en een aantal jaar Secrid de marktleider op dit gebied is. Bovendien beschikt dit merk over een ruime collectie waar voor iedereen wel een geschikte portemonnee of kaarthouder te vinden is. Alle producten binnen het assortiment zijn van een hoge kwaliteit. Maar je wilt natuurlijk deze producten kopen voor een lage prijs. Bij welke webshop kun je dit het beste doen?

Secrid koop je bij The Little Green Bag

De grootste collectie Secrid portemonnees vind je binnen het assortiment van The Little Green Bag. Zowel voor dames als voor heren zijn er nog geschikte portemonnees en kaarthouders te vinden. Zo raak je nooit meer iets kwijt en kun je alles veilig opbergen. Bovendien kun je als klant genieten van de voordelen van shoppen bij The Little Green Bag. Zo betaal je geen verzendkosten als je voor 20 euro of meer inkopen doet. Betalen doe je op de manier die jij het fijnst vindt. Elke bestelling die je op een werkdag plaatst, heb je de volgende dag al in huis. Tevens kun je zelf aangegeven tijdens welk dagdeel je wilt dat jouw bestelling arriveert. Tot slot is retourneren mogelijk, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen.