Inklapbare steekwagen

Steekwagens zijn erg makkelijke hulpmiddelen. Je kunt er gemakkelijk objecten mee verplaatsen wat ervoor zorgt dat je veel minder je lichaam belast, omdat je minder hoeft te tillen, duwen en te trekken. Een Inklapbare steekwagen is ook nog enorm makkelijk om mee te nemen. Maar waarvoor is het allemaal handig?

Verhuizen

Steekwagens zijn enorm handig bij verhuizingen. Tijdens een verhuizing moet je natuurlijk enorm veel objecten tillen en verplaatsen. Hier zijn steekwagens perfect voor. Je kunt inklapbare of aluminium steekwagens goed gebruiken voor bijvoorbeeld verhuisdozen. Deze steekwagens zijn namelijk geschikt tot maximaal 200 kg. Als je trappen omhoog moet, zijn de trappensteekwagens juist een hele goede optie. Je hoeft het dan zelf niet te tillen. Steekwagens voor specifiek transport zouden dan weer gebruikt kunnen worden voor kasten, stoelen, etcetera. 

Last van je rug

Als je last hebt van rugklachten, zijn steekwagens een goede manier om druk van je lichaam over te nemen. Je hoeft veel minder te dragen, duwen en trekken, waardoor het veel minder belastend is voor je rug. Dit kan erg handig zijn als je voor bijvoorbeeld je beroep erg veel moet tillen. Dan kun je alsnog doen wat je leuk vindt, alleen zonder een zere rug.