Het is goed om extra vitaminen en mineralen bij te slikken, het kan nooit kwaad en soms kom je wat tekort. Ik ben sinds kort met minami nutrition visolie begonnen en ik moet zeggen, het bevalt mij erg goed. Ik voel mij fitter door dit te gebruiken. Een vriendin had mij dit aangeraden, ze gebruikt zelf ook minami nutrition visolie. Ik vind het wonderlijk wat je allemaal kan doen door je beter te voelen. Zo eet ik bijvoorbeeld ook geen brood meer, maar wel vervangende middelen. Ik word hierdoor echt slanker en gezonder. We zijn zo gewend aan suikers in deze maatschappij, ik vind het gek dat ze daar niet iets meer aan doen tegenwoordig. Je wordt er zelfs somber van en als je gezond eet, merk je dit aan alles. Ik kan je dan ook echt aanraden om daar wat meer over te lezen, mocht je natuurlijk klachten hebben. Maar sowieso is het goed om iedereen wat bewuster te maken van voedsel. Mijn doel is om volgend jaar vijftien kilo kwijt te zijn en ik denk dat dit gaat lukken! Ik zit al op de vijf kilo. En dat alleen maar door te stoppen met brood eten. Leuk hoe dat gaat, je krijgt er echt motivatie van.

shop3773100.logo.0.logo_cv