Nooit geweten dat mijn zoon het leuk vind om mee te mogen helpen tijdens het bereiden van het diner. Sinds een paar maanden helpt hij mij namelijk maar al te graag met het wassen van de groenten en niet te vergeten het opruimen van alles, daar is hij zo goed in!

Nu dat ik graag voor hem een kidkraft keukentje wilde kopen zodat hij zelf het “eten” kan bereiden ben ik gaan zoeken. In de winkel zelf kon ik het helaas maar niet vinden waardoor ik de hoop gevestigd heb op het internet, wellicht dat ze het daar wel verkopen toch? Diverse bedrijven heb ik ondertussen al bekeken echter op de website van persempretoys.nl vond ik ze een stuk goedkoper. Hier was het zelfs stukken goedkoper als waar ik naar had gekeken. Heb er dan ook voor gekozen om voor hun zijn eigen keukentje bij hun te bestellen! logo

Het bestellen van dit keukentje verliep ook nog eens vrij gemakkelijk waardoor ik binnen enkele minuten de bestelling had geplaatst. Ook het bezorgen ervan verliep erg snel, binnen twee dagen had ik namelijk het keukentje al thuis staan!