Al jaren zijn mijn vrouw en ik vaste klant bij Bodyfit. Bodyfit is super veelzijdig. Zo beschikt het bedrijf over zwembaden, sauna, zonnebanken en jacuzzi’s. Daarnaast hebben  ze ook nog een een gigantische webshop. Aangezien wij al een zwembad bij hun hebben gekocht en daar zeer tevreden over zijn wilde we ook graag een infraroodsauna kopen. Op de website hadden we een hele mooie gezien. 

De sauna het vele opties, terwijl het een redelijk voordelige sauna is. Daarnaast had de sauna ook een uitstekend omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Uiteraard heb ik wel contact opgenomen en gevraagd of de mevrouw aan de telefoon mij extra kon informeren. Direct kreeg ik informatie waar ik naar opzoek was. Je kon duidelijk merken dat deze vrouw weet waar ze over praat.

Echt een aanrader

Bij het bestellen verliep alles erg soepeltjes. Binnen een week kregen we de sauna al thuisbezorgd. De service is dus perfect, evenals de kwaliteiten van de sauna. Eigenlijk maken we er wekelijks gebruik van. Voor je huid is het supergoed, omdat je poriën open gaan staan. Op deze manier gaan alle vuile stoffen uit je lichaam. Daarnaast is het ook goed voor je longen. Kijk daarom op de website om een infraroodsauna te kopen.