Dames winterjassen met bontkraag in de Sale bij Versano. Momenteel is er een wintersale bij Versano. Hoge kortingen op de mooiste modellen. Jassen die iedereen het gevoel geven van Beauty. De koude winterdagen zijn natuurlijk aangebroken . Wie wil er nou niet lekker warm willen zitten in haar jas en er tegelijk goed uitzien. Op elk model zit een bontkraag die de jas uniek maakt. Elke jas is verschillend. Elk persoon is uniek en daarom kan je zelf de jas kiezen die bij jou past.

Genoeg keuze

Ben jij nou zelf ook opzoek naar een nieuwe winterjas? Dan ben je bij Versano bij het juiste adres. Er is hier een heel groot assortiment om uit te kiezen. De jas die voor jou is gemaakt zit hier zonder twijfel tussen. De bontkraag kan je er ook afhalen. Dit gaat in een simpele beweging en kan je er ook weer makkelijk op bevestigen. Welke jas jij wil is aan jou. Je kan kiezen welke kleur je wil, de lengte van de jas, de maat, uit welke collectie en kraagtype. Zo zit er altijd de juiste jas voor jou tussen.

Meer info

Kijk gerust even rond op de website. Hier kan je het assortiment bekijken, maar ook de algemene voorwaarden. Je kan hier ook bekijken hoe de verzending in zijn werking gaat en hoe de betaling verder afloopt.