skelter berg

De meeste kinderen vinden skelters geweldig speelgoed en ze gaan heel wat jaren mee. Skelters van Berg zijn verkrijgbaar voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de derde verjaardag van uw kind vindt u al een mooi instapmodel. Hoe ouder kinderen worden, hoe meer vaardigheden ze ontwikkelen. De skelters voor oudere kinderen hebben dan ook meer mogelijkheden om voldoende uitdaging en speelplezier te blijven bieden. Alle skelters worden door het trappen op de pedalen voortbewogen en hebben een onderstel op vier wielen. De varianten voor oudere kinderen hebben bijvoorbeeld hogere wielen. Ook is er een skelter berg die versnellingen heeft of voor- en achteruit kunnen trappen.

Een skelter van Berg biedt voor ieder kind wat wils

Niet alleen in kleuren vind u een keur aan skelters. Ook het design is heel divers. Zo zijn er stoere en sportieve skelters, maar ook skelters die lijken op een auto of een tractor. Is uw kind helemaal weg van zijn of haar voertuig? Maak de speelervaring nog leuker met bijpassende accessoires zoals een aanhangwagen, toeter of vlag. Van een tweede zitje zullen kinderen veel plezier hebben. Zo kunnen broertjes en zusjes samen op de skelter rijden. Op de meeste skelters is het mogelijk om een tweede zitje te installeren.

skelter berg

Aandachtspunten bij het kopen van een skelter

Skelters kunnen behoorlijke afmetingen hebben. Hou er bij de aanschaf rekening mee dat u voldoende opbergruimte heeft om de skelter na het spelen veilig te stallen. Kunt u de skelter niet binnen opbergen? Koop dan een bijpassende beschermhoes. Zeker als kinderen jong zijn, groeien ze jaarlijks behoorlijk. Wilt u dat uw kind meerdere jaren plezier heeft van zijn of haar skelter? Kies dan voor een skelter waarvan het stuur en de stoel verstelbaar zijn. Zo groeit de skelter mee met uw kind. Ga voor een skelter van goede kwaliteit zodat uw kind jarenlang met veel plezier eindeloos rond kan rijden.