Als vrouw wil je jezelf natuurlijk goed verzorgen. Niet geheel onbelangrijk als je ook de interesse van jouw crush wilt krijgen. Waar iedereen tegenwoordig veelvuldig op Instagram zit, zonder te beseffen dat de werkelijkheid veel belangrijker is. Want al die poes pas hoeft allemaal niet op instagram. Wil jij ook goed voor de dag komen? Dan nemen we de mooiste accessoires graag met je door. Lees snel verder.

Prachtige gouden horloges

Vrouwen zijn net eksters. Als ze goud zien willen ze het hebben. Niet zo gek natuurlijk want al dat prachtige goud is natuurlijk overweldigend mooi. En laten we eerlijk zijn, een prachtige gouden klok om je polsen zorgt wel voor de nodige aandacht. Maar, maak het niet te bond. Want mannen kunnen daar op afknappen. Kies daarom een mooie horloge als accessoire waar jij jezelf prettig bij voelt. Laat je vooral niet afleiden door het prijskaartje. Duurder is niet altijd beter of mooier. Is goud niet jouw ding? Kies dan een mooi zilveren horloge van bijvoorbeeld Guess.

Een Gucci tas

Het lijkt wel of vrouwen tegenwoordig niet meer zonder de gigantisch dure tassen kunnen. Heel eerlijk, tegenwoordig lopen mannen ook met allerlei tasjes rond. Maar goed, dat terzijde. De dames kiezen maar wat graag voor de mooiste en duurste tassen. Die prachtige Gucci tas mag toch niet ontbreken in jouw kledingkast? Het is dan wel wat duur voor een accessoire maar dan heb je ook wat.

Prachtige schoenen

Als vrouw wil je natuurlijk ook prachtige laarzen of naaldhakken aantrekken! Want, de man is stapelgek op vrouwen op hoge hakken. En niet voor niets. Het straalt een en al sexbom uit! Maar de classy vrouw kiest natuurlijk ook voor klasse merken als Via Vai, Arche en Paul Green. En niet zonder reden natuurlijk. Deze prachtige damesschoenen zijn elegant en modieus. Het is je geld dubbel en dwars waard!