Mijn vriend is over enkele weken jaren en ik wil hem maar al te graag een chromaluxe fotopaneel cadeau geven. Hoe leuk zou het zijn om onze dierbare herinneringen vast te leggen als een plaatje? Sinds enkele maanden heeft hij een eigen bedrijf. Gelukkig loopt het erg goed alleen is hij niet meer zo vaak thuis en dat is soms wel vervelend. Ik zoek hem dan ook zoveel mogelijk op zodat hij niet alleen op het kantoor hoeft te zitten. Doordat hij bijna jarig is wil ik hem graag een herinnering geven zodat hij dit op het kantoor kan ophangen.

Online gezocht

Aangezien ik maar al te graag een chromaluxe fotopaneel wilde bestellen, heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse mogelijkheden gezien. Echter op de website van Wikiprints ben ik blijven hangen. De kosten welke dit bedrijf hanteert en tevens ook nog eens snel kan leveren is perfect! Ik heb er dan ook voor gekozen om meerdere foto’s te zenden zodat zij aan de slag kunnen gaan om er een prachtig portret van te maken.