Ik wilde graag naar een sales uitzendbureau, dit is mijn vak, maar ik kon geen goede functie vinden. Via het internet kwam ik een bedrijf tegen, een sales uitzendbureau, waar ik mij eerst geheel vrijblijvend bij kon aanmelden. Na wat gesprekken zeiden ze dat ze zeker wat voor mij konden betekenen. En wat blijkt, binnen een maand had ik een nieuwe (te gekke) baan, waar ik nog steeds elke dag met plezier werk. Ik ben goed in sales, heb dit altijd leuk gevonden. Je moet integer blijven en echt enthousiast zijn, dit zijn mijn kernwaarden. Echt kijken naar de behoeftes van je klant, dat is iets wat ik waardevol vind en waardoor het vaak ook geslaagd is.

Talentscoutz

Ik heb nog nooit iemand iets aangeboden waar diegene geen behoefte aan had. Dat is denk ik zeer essentieel. Daarnaast volg ik ook een coaching cursus, omdat het mij erg leuk lijkt om aan het werk te gaan als coach. Ik wil mensen de sales in begeleiden, omdat ik denk dat daar een van mijn krachten in zit. Je moet goed weten wat je wil, en daarvoor gaan. Zo leer je denk ik iedere dag wel weer wat bij en dat voelt goed. Ik geloof echt dat je altijd door blijft leren. Dit kan niet anders.