Wij willen maar al te graag een speelgoedkeuken cadeau geven aan onze dochter. Over een kleine twee weken wordt zij vier jaar oud. Een mooie leeftijd aangezien zij vanaf het begin van het schooljaar deel mag nemen met de “grote kinderen”. Hier heeft zij dan ook onwijs veel zin in. Zij is zelfs dagelijks al druk bezig om te kijken wat zij aan kan trekken qua kleding, een echte dame dus. Enfin, zo nu en dan zit zij gezellig bij mij in de keuken als ik het eten aan het bereiden ben. Het liefst wilt zij mij natuurlijk helpen met het bereiden van het diner. Echter vind ik dat nog iets te gevaarlijk waardoor het alleen toekijken mogelijk is voor haar.

Online gezocht

Hoe leuk zou het zijn dat als zij met haar cadeau straks naast mij kan staan terwijl ik het echte eten aan het bereiden ben. Dan kan zij haar “gerecht” bereiden en hebben wij eveneens onwijs veel plezier. Zo ben ik online gaan zoeken en uiteindelijk terecht gekomen op de website van Persempretoys.nl. Dit bedrijf heeft diverse cadeau’s wat geschikt is voor zowel jongens als meiden!