stage elektrotechniek

Voor het volgende schooljaar ben ik druk opzoek naar een locatie waar ik mijn stage elektrotechniek kan gaan volgen. Wij hebben tot eind augustus de tijd om dit voor mekaar te krijgen. Al moet ik wel zeggen dat dit lastiger is dan dat dit lijkt. Ik ging er namelijk vanuit dat je eenvoudig dit kunt vinden via school. Alleen heeft school deze keer gezegd dat wij zelf opzoek moeten gaan naar een leerbedrijf waar dit mogelijk is. Zodoende heb ik dit niet nogmaals laten vertellen en ben ik meteen opzoek gegaan.

stage elektrotechniek

Snel resultaat gevonden

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de website van stage-elektrotechniek.nl. Hier kun je eenvoudig per locatie een leerbedrijf zoeken en zien of dat er nog ruimte vrij is of niet. Ik heb er dan wel voor gekozen om eerst zelf een plaats weten te bemachtigen alvorens ik de rest hiervan op de hoogte breng. Gelukkig heb ik dit vlot weten te regelen en kan ik nu onbezorgd genieten van mijn vakantie! Overigens kun je hier voor het gehele land een leerbedrijf vinden!