De kerstdagen komen er weer aan en ieder jaar is het weer leuk om een origineel cadeau te geven. Wellicht heb je het gevoel dat je alles al hebt gegeven en dat jouw vent of vriend eigenlijk alles al heeft. Wat moet je dan geven? Ja een goede vraag eigenlijk en wat is een leuk kerstcadeau voor hem? In deze blog lees je alles over toffe kerstcadeaus voor hem en heb je na het lezen van deze blog genoeg inspiratie.

De tips voor het ideale kerstcadeau voor hem

#1 Een stoer cadeau is iets actiefs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje autoracen op Zandvoort, boomklimmen in het bos of ijs-karten in een schaatshal. Met een actief uitje maak je een man helemaal blij en geef je hem een mooi moment mee. Leuk voor altijd om te herinneren en dit heeft veel meer waarde dan een materiaal cadeautje.

#2 Als tweede tip staat een nachtje weg op de lijst. Samen naar een toffe stad in bijvoorbeeld Duitsland is de ideale gelegenheid om samen lekker te ontspannen. Even weg uit de normale sfeer. Ook klinkt dit misschien heel vrouwelijk, mannen genieten hier ook zeker van. En zeker als je hem een pilsje op het terras geeft!

#3 Karaoke avond is echt fantastisch. Wellicht sta je voor de gek, maar het is in ieder geval samen. Je kan onwijs lachen en een leuke tijd beleven. Humor is altijd een mooie deler en hiermee ga je echt scoren!

#4 Als laatste tip is een avondje naar een cabaretier echt een top idee. Samen lachen en goede grappen aanhoren is een mooi recept voor een leuk cadeau. In Nederland zijn er vele theaters, dus er is altijd wel een show om uit te kiezen.

Met deze tips op een rij ga jij het perfecte cadeau voor je vent scoren!