hoortoestellen vergelijken

Ieder gehoor is weer anders en hier hoort weer een ander hoortoestel bij. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via de website van Phonak verschillende toestellen met elkaar vergelijken. Wacht daarom niet langer en breng vandaag nog een bezoek aan de website. Wellicht tilt u binnenkort uw gehoor naar een hoger niveau!

Maak gebruik van de handige Phonak Support-app

U hebt de eerste stap gezet. Om uw gehoor te verbeteren zijn er een paar kleine aanpassingen nodig. Maar maakt u zich maar geen zorgen, met de juiste strategie kunt u binnenkort weer zonder beperkingen van de wereld genieten.

Om van alle voordelen van uw hoortoestel te kunnen genieten, moet u een bepaalde trainingsperiode doorlopen. Elke kleine stap brengt u dichter bij uw doel om uw hoorvermogen te herwinnen. U krijgt meer zelfvertrouwen, veiligheid en verbetert de kwaliteit van het leven.

De Phonak Support-app is er speciaal voor gemaakt om u te helpen om te wennen aan uw nieuwe hoortoestel. Gebruik en onderhoud van uw hoortoestellen worden op een gebruikersvriendelijke manier geïllustreerd en beschreven. Volg na het downloaden de instructies om de app aan te passen voor uw specifieke hoortoestel. De app is beschikbaar voor Android ™ en iPhone®.

Bron: hoortoestellen vergelijken