riolering verstopt eindhoven

Heb jij jouw riolering verstopt Eindhoven? Dan raad ik je aan om eens op de website te kijken van: bos-ontstopping.nl. Omdat ik inmiddels een zeer tevreden klant ben van een zeer goede dienst die dit bedrijf mij heeft geleverd. Wilde ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog. 

Toen ik vorige week thuis kwam van mijn familieweekend, liep ik zo een plas water in. De hele gang stond blank en ik was erg geschrokken. Toen ik de deur opendeed van het toilet en zag hoe alles zo onder de toiletbril doorliep, werd ik hier zeer onpasselijk van.

riolering verstopt eindhoven

Er kwam direct iemand ter plaatse

Gelukkig kon ik meteen iemand van Bos Verstopping verwachten nadat ik telefonisch contact had gezocht met de mededeling dat mijn riolering verstopt was thuis in Eindhoven.

Toen de bus van dit bedrijf kwam voorrijden, kwam een vriendelijke meneer direct alles in orde maken. Er bleek een wortel van een boom te zitten voor de afvoer van het afvalwater. Hierdoor is er door ophoping van vuil geen mogelijkheid meer geweest om het douchewater en het toiletwater de juiste richting in te sturen. Met als gevolgd dat al het water weer terug komt naar waar het vandaan kwam. Gelukkig is dit nu verleden tijd en alles is opgelost.