Sales vacature

Sinds een maand ben ik geslaagd voor mijn verkoopmedewerker opleiding. Ik had heel veel zin om aan het werk te gaan dus reageerde op een sales vacature. Tot mijn grote geluk werd ik uitgenodigd om op sollicitatie gesprek te komen. Van te voren had ik mij goed ingelezen over het bedrijf en mij al voorbereid op mogelijke vragen . Ik ging deze kans namelijk echt niet aan mij voorbij laten schieten. Eenmaal daar aangekomen moest ik even wachten in de gang voordat het gesprek begon. Een half uur later stond ik weer buiten op de stoep met een goed gevoel over mijn sollicitatie.

Sales vacature

Ik zou over vijf werkdagen de uitslag horen over de uitkomst. Hoe gaaf zou het zijn als ik door mijn reactie op die ene sales vacature gelijk een baan gevonden had in mijn vakgebied. Toen de dag van het telefoontje eindelijk was aangebroken zat ik vol zenuwen. Rond een uur of vier ging eindelijk de telefoon over. Toen ik opnam kreeg ik het goede nieuws gelijk te horen. Ze waren enthousiast over mij en wouden graag dat ik de positie ging vervullen. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik deze geweldige baan heb weten te bemachtigen.