In Den Haag bedrijfsuitjes, zijn de leukste dagjes uit voor alle medewerkers te vinden. Natuurlijk kunnen niet medewerkers hier ook goed terecht voor een gezellige dag. Zelfs voor een geslaagd kinderfeestje is dit een geweldige locatie. Mijn baas had iedereen een uitnodiging gestuurd met een dag naar keuze. De dag waar de meeste mensen konden, werd de dag van ons dagje uit. 

Uiteindelijk is de datum vastgelegd op een vrijdag, over drie weken. Wij gaan een culinaire verkenningstocht voor het hele bedrijf doen. Wel heel toepasselijk, omdat wij allemaal in de horeca werken.  

Wat een leuke dag

Op de bewuste dag was iedereen op tijd aanwezig. Van de baas hebben wij allemaal vanaf 12.00 uur vrij gekregen om ons op te maken om naar het feest te komen.  VVC-Adventure had een geweldig leuke dag in elkaar gezet, welke onder begeleiding was van een  chef-kok.

Ben jij voor jouw eigen bedrijf ook op zoek naar een geslaagde dag voor al het personeel, kijk dan eens op de site van Den Haag bedrijfsuitjes. Neem er wel de tijd voor, want hier staan zoveel super leuke dagjes uit. De keuze zal zeer moeilijk zijn, maar wat je deze keer niet gaat doen is zeker de moeite waard om voor de volgende keer te kiezen.