bewegwijzeringsborden

De borden waar meerdere bedrijven opstaan en met een verwijzing dat je over enkele honderd meters je bij deze bedrijven terecht kan heten bewegwijzeringsborden. Het is goed voor de gene die zulke borden zien en zeker ook een goed initiatief voor bedrijven. Op die manier attenderen zij potentiële klanten erop dat zij dicht in de buurt zijn. Een slimme manier, maar hoe werkt het precies?

Wie regelt het?

Er zijn steeds meer bedrijven die helpen bij het aanbieden van deze plekken op een bord. Je kunt goed met hen samenwerken en zij kunnen je zeker voorzien van een plekje op het bord. Je wilt wel dat jouw logo goed zichtbaar is en dat dit wordt gedaan met een professional. Daarnaast is andere gewenste informatie zoals klanten voorwaarden altijd een goede toevoeging.

Geheel eigen bord plaatsen

Mocht er geen bewegwijzeringsbord in de buurt zijn waar jij jouw logo kwijt kan. Kijk dan naar de mogelijkheid om je eigen bord te laten maken en passen. Vooral in het buitenland wordt dit veel gedaan door verschillende bedrijven, maar vooral door restaurants en andere horecagelegenheden. Neem hier een voorbeeld aan en bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf met een goede partner die jou een eigen bord kan geven.