Zeker één keer per half jaar laat ik mijn dekbed reinigen door dekbed reinigen Rotterdam. Natuurlijk kan ik proberen om dit dekbed in de wasmachine te proppen maar op de een of andere manier ruikt deze dan niet zo fris als ik het bij de stomerij heb gebracht. Dit komt waarschijnlijk omdat mijn wasmachine te klein is om dit dekbed te reinigen. Maar ook de vlekken die in het dekbed zit krijg ik er met de wasmachine niet uit.  

Lekker fris dekbed

Gewapend met mijn dekbed ben ik die middag naar de stomerij in Rotterdam gegaan, beter bekend onder de naam van Super Wassalon A. Verboom. Hier hebben zij al meerdere jaren ervaring met het stomen van dekbedden, maar ook voor het stomen van kleding ben je hier aan het juiste adres.

Gelukkig was het die middag niet druk en kon mijn dekbed meteen een behandeling ondergaan. Een paar uur later kon ik mijn dekbed alweer ophalen. Zo hoefde ik er niet voor te zorgen dat er voor die avond een andere deken op het bed moest komen. Zodra ik thuis de zak open maakte waar het dekbed in zat kwam de frisse geur mij al tegemoet, dat wordt lekker slapen.