salesmanager

Wanneer je op zoek bent naar sales vacature in Brabant of Eindhoven, dan ben je bij Talentscoutz aan het juiste adres. Talentscoutz namelijk dé specialist op het gebied van executive search en talentbemiddeling. Wanneer je op de site van dit bedrijf gaat kijken, zie je verschillende vacatures voorbij komen. Natuurlijk is je passie en talent voor dit vakgebied  een absolute must. Heb je geen enkele ervaring op dit gebied, dan heeft solliciteren geen enkele zin. Gelukkig heb ik al meerdere jaren ervaring en de reden dat ik nu ga solliciteren is dat ik wel eens wat hoger op wilt komen.   salesmanager

Een geweldige baan

Nadat ik op zoek was gegaan naar een interessante sales vacature, kwam ik op de website van Talentscoutz uit. Hier zag ik in de regio Brabant verschillende leuke banen voorbij komen. Daarom heb ik op meerdere gereageerd en niet veel later werd ik al uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek. 

Inmiddels ben ik nu werkzaam bij een zeer grote sportwinkel, nadat ik een leuke baan als salesmanager heb gevonden. Deze baan heb ik al een tijd van gedroomd en nadat ik mijn benodigde papieren had behaald was dit mijn wens. Gelukkig is deze wens in vervulling gegaan met medewerking van de Talentscoutz.