Makelaar in Tilburg Centrum

Als makelaar in Tilburg centrum houdt Gerritse Makelaardij zich onder andere bezig met het aankopen en verkopen van huizen. Ook voor een taxatie ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast hebben ze een groot netwerk van specialisten, zoals aannemers en bouwkundig inspecteurs. Zo heb jij altijd de juiste mensen binnen handbereik.

Makelaar in Tilburg CentrumMakelaar in Tilburg Centrum heeft ons huis snel verkocht

Zelf heb ik erg goed ervaringen met Gerritse Makelaardij. Wij waren op zoek naar een makelaar in Tilburg Centrum voor de verkoop van onze woning. Via een tip kwamen we bij deze makelaar terecht. Al snel hadden we een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Ik vond het heel fijn dat we onze wensen konden bespreken. Daarnaast is dit ook een goed moment om je verwachtingen te bespreken, zo weet je precies waar je aan toe bent. Vervolgens hebben zij onze taxatie geregeld en de woning in de markt gezet. Al binnen de kortste keren hadden we bezichtigingen maar hier hadden wij zelf weinig omkijken naar. Natuurlijk werden we wel goed op de hoogte gehouden door de makelaar.

Ik kan deze makelaar in Tilburg Centrum, en ook voor woningen daarbuiten, echt aanraden. Ze hebben een heldere communicatie en houden altijd rekening met jouw wensen. Onze woning was al snel verkocht en dat ook nog voor een mooie prijs.