markiezen in Den Bosch

Voor mooie markiezen in  Den Bosch, ben je bij Das & Vlassak aan het juiste adres. Hier hebben zij een zeer groot assortiment aan rolgordijnen, luxaflex en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het beste kan je voor een impressie op hun website gaan kijken, En als je er even helemaal niet uitkomt, dan is een bezoek aan hun showroom nog beter. Omdat wij, voor aan de gevel van ons huis, op zoek waren naar zonwering, zijn wij in deze showroom terecht gekomen. Een vriendelijke medewerker heeft ons geholpen, met het maken van de juiste keuze.  markiezen in Den Bosch

Bijzonder mooie markiezen in Den Bosch gekocht

Nadat wij op zoek waren naar een mooie zonwering voor aan de gevel van onze woning, zijn wij bij Das & Vlassak terecht gekomen. Via hun website hebben wij al veel moois voorbij zien komen, maar niet waar wij naar op zoek waren. Daarom zijn wij zelf naar deze showroom gaan kijken. Inderdaad zagen wij hier wel mooie zonweringen hangen,. Eigenlijk teveel, want om hier een keuze uit maken is ook best wel moeilijk. 

Inmiddels hebben wij een zeer mooie keuze gemaakt en hangen de markiezen in Den Bosch al mooi aan onze gevel. Wij zijn hier bijzonder blij mee.