Ik heb laarsjes van het merk Wolky. Ken je dit merk? Een van mijn favorieten. Ik ging laatst op vakantie en toen ik bij de bagageband stond zag ik opeens een Wolky laarsje! Ik had ze natuurlijk meegenomen, dus ik dacht oprecht dat ‘ie van mij was! En het is natuurlijk heel erg wanneer je ze verliest, eerlijk waar, ik ben er verslaafd aan. Ik pakte hem en wist het gewoon niet zeker. Het was precies hetzelfde model. Maar het is toch behoorlijk gek dat er alleen één zo’n wolky laarsje achterblijft? Wat het voordeel is, de band blijft maar rollen. Dus ik besloot te wachten op de koffers. Toen mijne er eenmaal was, kon ik ‘m openen en zag ik daar de laarsjes in zitten. Niks aan de hand dus. Ik moet er nog wel vaak aan denken, wie heeft daar zijn laarsje verloren? Ook omdat ik niet vaak mensen zie met dit design, dus ik vond het wel grappig. Het is ook wel leuk hoe je zo helemaal in paniek kan raken. Ik wilde mijn laarsjes echt niet kwijt zijn. Ik snap dat je dan uiteindelijk gewoon nieuwe kan kopen, het komt op een gegeven moment wel goed, maar op dat moment dacht ik echt: ik moet dit zeker weten.

logo-nl