Multivitamine online kopen

Een multivitamine is een voedingssupplement dat combinatie van vitamines, mineralen en sporenelementen bevat. Een multivitamine draagt bij aan je gezondheid. In principe biedt een gevarieerde voeding voor de meeste mensen voldoende vitamines en mineralen. Echter, bepaalde groepen mensen lopen een groter risico op een vitaminetekort. Zij kunnen multivitamine online kopen om dit te voorkomen.

Waarom multivitamine

Een multivitamine supplement is zeker geen vervanging voor een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Wel is het vaak een noodzakelijke aanvulling, door enerzijds een tekort aan vitamines uit voeding en anderzijds een verhoogde behoefte van vitamines Een multivitamine wordt gezien als een basis supplement voor een gezonde levensstijl. Een multivitamine heb je het hele jaar door nodig. Dagelijks 200 gram groente en twee stuks fruit is niet genoeg. 

Wat doet multivitamine

Een multivitamine per dag draagt bij aan een normaal energielevel en het vermindert vermoeidheid. Mentaal gezien draagt de biotine en magnesium bij aan een normale psychologische functie, het geheugen en leerprestaties. Ook hebben multivitaminen een positieve invloed op de werking van ons zenuwstelsel. Het chroom in de multivitamine zorgt voor een normale bloedsuikerspiegel en het kalium ondersteunt een normale bloeddruk. De vitamine C is weer erg belangrijk voor de bloedvaten, dus er zijn een hoop positieve punten.