life reading

Voor een life reading, kan je het beste bij Anne Claire Venemans zijn. Zij geeft verschillende sessies, waaronder tarotkaart leggingen en symboolstenen legging. Tijdens zo een sessie worden kaarten gelegd met als vraag wat jouw levensdoel of levenspad zal zijn. Door het leggen van deze kaarten zie je de mogelijkheden waaruit jij een keuze kan maken. Natuurlijk is het voor iedereen een vraag wat op jouw pad gaat komen, maar tijdens zo een sessie weet je wel welke weg je in moet slaan. Ben jij ook nieuwsgierig welk pad jij het beste in jouw leven kan bewandelen, neem dan contact op met Anne Claire. life reading

Zeer interessante life reading gekregen

Mijn leven is er eentje met veel vallen en opstaan. Moet er wel bij zeggen dat het vallen steeds vaker gebeurde dan het opstaan. Ik heb zoveel voor mijn kiezen gehad, dat ik een periode mee maakte dat ik liever niet meer het daglicht zag. Gelukkig was deze maar van een korte periode, omdat ik in die tijd kennis heb gemaakt met Anne Claire Venemans. Zij heeft mij een life reading gegeven en hier kreeg ik precies de antwoorden op al mijn vragen. Eindelijk heb ik het juiste pad gekozen in mijn leven en hier ben ik zeer dankbaar voor.