Als ik ergens wel een hekel aan heb is het klussen aan onze woning. Helaas als enige man in huis wordt ervan uitgegaan dat ik elke klus wel even aan pak. Helaas werkt dat bij mij heel anders, zodra er iets aan ons huis moet worden gedaan ga ik meteen op zoek om hulptroepen in te schakelen. Zo werd het weer tijd om ons huis aan de buitenkant te gaan schilderen. Voor een paar jaar geleden heb ik deze klus zelf gedaan, maar deze keer ga ik echt geen ladder meer op. Gelukkig heb ik schildersbedrijf Almere in handen genomen om deze klus te klaren.  

Weer een stralend huis

Nadat wij eerst een goed gesprek met dit schildersbedrijf hebben gehad konden de schilders aan de gang gaan. Zij wisten nu precies wat wij wel en niet wilden en verder hebben wij de schilders hun gang laten gaan. Per slot hebben deze schilders er meer kijk en ervaring mee dan ons.

Nog nooit heb ik mij zo goed gevoeld tijdens het klussen dan deze keer. Geen stress omdat het mij niet lukte om de verf mooi op de kozijnen te krijgen en zeker geen stress om op de ladder te moeten staan.