Opvouwbare tassen bedrukken

Een tas is een voorwerp van een flexibel materiaal dat bestemd is om andere voorwerpen in mee te nemen. Een tas kan gemaakt worden van leer of kunstleer, kunststof, bepaalde soorten textiel, papier of andere materialen. Sommige tassen zijn afsluitbaar met bijvoorbeeld een rits of een gesp. Tegenwoordig zijn er ook opvouwbare tassen te vinden. Opvouwbare tassen bedrukken?

Duurzaam

Duurzaam betekent dat iets geproduceerd of verkregen is op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast. Opvouwbare tassen, zijn een goed alternatief voor plastic tassen, want plastic tassen zijn natuurlijk slecht voor het milieu en zeker niet duurzaam. Opvouwbare tassen zijn tassen die je erg vaak kan gebruiken en ze zijn vaak gemaakt van duurzaam materiaal. Tassen van natuurlijke stoffen als biologisch katoen, kurk en vilt zijn erg duurzaam. Het milieu wordt hierdoor minder belast bij de productie van de tassen. Er zijn ook een aantal niet-opvouwbare tassen die duurzaam zijn, bijvoorbeeld tassen van ecologisch leer. Bij ecologisch leer worden tijdens het looien geen schadelijke chemicaliën gebruikt, maar looizuren van verschillende planten. Niet alleen lief voor het milieu, maar ook voor de arbeiders die het looien uitvoeren.

Bedrukken

Door opvouwbare tassen te bedrukken, kun je een duurzaam cadeautje geven aan een vriend of vriendin, maar je kunt ook duurzaam reclame maken door jouw bedrijfsnaam of logo op een tas te laten bedrukken.