achteruitrijcamera laten inbouwen

Stel je voor je hebt net een nieuwe auto gekocht, je gaat dan natuurlijk zoveel mogelijk in die auto rijden. Het is druk bij de supermarkt maar je nog snel wat halen, je parkeert in  en rijdt tegen een paaltje. Er zit een deuk in de bumper van je splinternieuwe auto. Had je nu maar een achteruitrijcamera laten inbouwen.

Gemakkelijk rijden

Een achteruitrijcamera is niet alleen makkelijk, het is ook veiliger. In het vorige voorbeeld was het een paaltje, maar in Amerika hebben ze deze camera’s verplicht om het aantal aanrijdingen met kinderen te verminderen. Een achteruitrijdcamera laten inbouwen is dus een relatief goedkope en snelle manier om de veiligheid van je auto te verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn dat je sneller en makkelijk kunt inparkeren. 

Zeker voor onervaren bestuurders is een achteruitrijcamera een grote hulp. Een achteruitrijcamera is zo in te bouwen dat hij vrijwel onzichtbaar is vanaf de buitenkant. Je kunt dus genieten van het gemak zonder de achterkant van je auto te verpesten door een grote behuizing. De camera wordt, afhankelijk van de auto, vaak gemonteerd boven de nummerplaat, of er net onder. Zo heb je altijd goed zicht achter je en rijd jij veiliger!