Bekijk de stijlvolle strohoedjes dames bij Hatland. Op de site staan alle strohoeden door elkaar, maar aan de linkerzijde van de site kun je filteren. Als je dan dames kiest dan vallen de heren hoeden af en zie je enkel de stijlvolle strohoedjes dames. Een bijzonder elegant model met veel draagcomfort is de Veralinn en Ocillia. Deze strohoedjes dames hebben zich bewezen tijdens het tuinieren en andere werkzaamheden in open veld. Een strohoed is altijd licht en luchtig, en brengt verkoeling. Tevens geven strohoedjes dames bescherming tegen schadelijke zonlicht waardoor je minder antizonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor op je gezicht hoeft te smeren.

Hatland heeft een groot assortiment

Naast de strohoedjes dames heeft Hatland andere hoeden. Wederom aan de linkerzijde van de site kun je filteren, en zo ook seizoen en product eigenschappen. Nu is de strohoed voor dames en heren een typische hoed voor in de lente en zomer. Nu zijn Nederlandse zomers zelden droog, en daarvoor heeft Hatland regenhoeden. Bijvoorbeeld de Kasai, Sanbourne en Lykens Cooldown zijn van die hoeden die perfect zijn voor op de camping. In Nederland is warm immers al snel benauwd en daarna komt er een regenbui. De Kasai, Sanbourne, en Lykens Cooldown is daarom een goede toevoeging bij de strohoed. Maar Hatland heeft meer dan hoeden voor de zomer.

Mutsen, petten, en handschoenen van goede kwaliteit

Zo prettig als dat een hoed tijdens warme dagen is, zo comfortabel is een warme muts wanneer het koud is. Hatland heeft een grote collectie mutsen van goede kwaliteit. Daarbij heeft Hatland ook handschoenen, in ieder geval genoeg voor extra bescherming tegen de kou. Daar ook nog bij heeft Hatland een enorm aanbod van petten. Over het algemeen is de pet sportiever dan een hoed, en Hatland heeft dan daarbinnen meer of minder sportieve modellen. Bovenaan de site staat de navigatie, en daar kun je selecteren wat je wil zien. Sla in ieder geval de prachtige petten niet over.