groeistrategie

Mensen zijn van nature erg nieuwsgierig. Iedereen wil altijd alles van elkaar weten en mensen zijn bereid om erg ver te gaan voor informatie. Vooral als het belangrijke informatie is. Om deze informatie te weten te krijgen worden er zelfs spionnen ingehuurd. Het nadeel van een spion is dat ze erg prijzig zijn. Voor wat, hoort wat, dus je zal een spion veel geld moeten betalen. Als je dat geld niet hebt en toch graag de informatie wilt hebben, is het een goed idee om zelf in het leven van een spion te stappen. Maar hoe kan je iemand bespioneren?

Tip 1: Spy camera

Om iemand goed te kunnen bespioneren heb je spullen nodig. Deze spullen zijn vooral om het bewijs vast te stellen, want niemand gelooft een verhaal zonder bewijs. Je kan natuurlijk niet ineens een grote camera uit je tas pakken. Dat valt veel te veel op. Het is daarom een beter idee om een spy camera mee te nemen. Een spy camera is een camera die je niet herkent als een camera. De camera ziet eruit als een alledaags object, zoals een klok of een wekker. Je kan het eenvoudig in een kamer zetten en je weet precies wat er in die kamer gebeurt. Je koopt de camera eenvoudig online bij Spyplaza.

Tip 2: Blijf anoniem!

Het allerbelangrijkste van het zijn van een spion is dat je onzichtbaar moet zijn. Je mag absoluut niet opvallen, want op het moment dat je opvalt, dan zijn al je kansen om aan informatie te komen weg. Blijf dus altijd anoniem en onzichtbaar.