De herfstvakantie staat weer voor de deur. Dat betekent een week lang vakantie en de kinderen bij huis. Dat kan natuurlijk enorm leuk zijn, mits je wat leuks hebt bedacht voor de kinderen. Het is natuurlijk lastig om echt iets leuks te bedenken dat je met het gehele gezin kunt doen. Wil je weten wat je allemaal in de herfstvakantie kunt doen? Lees dan snel verder!

Tip 1: Dagje uit

De eerste tip om in de herfstvakantie te doen is om een dagje uit te gaan. Het is enorm leuk om op één van de laatste zonnige dagen van het jaar nog het water op te gaan. Pak jezelf goed in, want het kan op het water flink koud zijn. Om het iets beschutter te hebben kun je het beste gaan varen in Giethoorn. Wil je direct boot huren Giethoorn? Dan ben je bij Rondvaart Zuideinde aan het juiste adres. Zij zorgen ervoor dat er per direct een boot voor je beschikbaar is zodat jij niet hoeft te wachten.

Tip 2: Thuis

De tweede tip is om gewoon thuis te zijn met je kinderen. Het is heerlijk om je kinderen gezellig met elkaar of met hun nieuwe speelgoed te zien spelen. Zo is het bijvoorbeeld een leuk idee om de kinderen nieuw speelgoed te geven waar ze mee kunnen spelen. Daarnaast kun je ook gaan knutselen of iets anders leuk met ze gaan maken.

Tip 3: Herfststuk

De derde en laatste tip is om een herfststuk te maken. Ga samen met je kinderen de natuur in om op zoek te gaan naar typische herfst dingen. Ga op zoek naar kastanjes of naar bruine bladeren en neem het mee naar huis. Je kunt met de kastanjes enorm veel leuke dingetjes maken. Maak bijvoorbeeld een aantal spinnen of spinnenwebben en droog de bladeren zodat je er een slinger van kunt maken.