Beieren

Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer Nederlanders voor een vakantie in de natuur. Dit heeft voor een deel te maken met de verschillende mogelijkheden die er op dit moment zijn om heerlijk naar de natuur te gaan, terwijl je nog redelijk dicht bij huis bent. De meeste natuurliefhebbers kiezen er dan ook al snel voor om even uit te rusten in het Duitse Beieren, maar wat is hier nou eigenlijk allemaal te doen?

Schitterende natuur

Doordat het in het dagelijks leven zo ontzettend druk is, kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om af en toe tot rust te komen in de natuur in een ander land. Ben jij ook van plan om even heerlijk tot rust te komen in de bergen? Dan zou je eens kunnen kijken of de Duitse regio Beieren iets voor je is. In Beieren zijn er namelijk allerlei verschillende mogelijkheden om tot rust te komen. Zo kun je ervoor kiezen om heerlijk door de bergen te fietsen. Daarnaast is het ook mogelijk om te gaan wandelen door de historische steden. 

Beieren

De hoogste bergtop in Duitsland

Wanneer je van plan bent om naar de natuur te gaan, kun je ervoor kiezen om naar de hoogste berg van Duitsland te gaan. Deze berg ligt in Beieren en deze berg vormt de grens met Oostenrijk. Echter, je hoeft geen bergbeklimmer te zijn. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om met een kabelbaan naar boven te gaan.