Koksschoenen

 In de keuken maak je tijdens een gemiddelde werkweek erg lange dagen en de tijden kunnen ook nog eens onregelmatig zijn. Toch snel bijspringen tijdens een drukke avondshift of dagen extra maken vanwege een zieke collega; je bent er inmiddels wel bekend mee, toch? Om al deze redenen is het altijd van cruciaal belang om een kwalitatief goede outfit te dragen. Veilig werken als chef begint met goede schoenen. Maar waar moet je nu zoal op letten tijdens het uitzoeken van een nieuw paar schoenen? Je leest het hier.

 De schoenen moeten bestand zijn tegen een stootje

 Het belangrijkste van allemaal is dat de schoenen natuurlijk bestand moeten zijn tegen een stootje. De kans is immers erg groot dat je een mes kan laten vallen, dat servies breekt in de keuken of dat je een saus knoeit. Om hier goed op voorbereid te zijn, zijn de koksschoenen voorzien van een speciale coating en er zijn verstevigingen aangebracht op plaatsen waar nodig.

Koksschoenen

 Minimale belasting van de voeten met koksschoenen van de hoogst mogelijke kwaliteit

 Door schoenen van de hoogst mogelijke kwaliteit in huis te halen, weet je altijd zeker dat je voeten minimaal worden belast. Wel zo fijn natuurlijk, want je maakt aardig wat stappen op een gemiddelde werkdag. Zo zijn de schoenen voorzien van een fijne demping en zitten vanaf het eerste moment als gegoten.

 Kies ervoor om de schoenen voor in de keuken te kopen bij een gespecialiseerde winkel

 Kies ervoor om de schoenen voor in de keuken te kopen bij een gespecialiseerde winkel. In deze winkel heb je namelijk enkel de keuze uit schoenen van de beste merken, zodat je zeker weet dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik.