Wanneer je een hip geboortekaartje wilt hebben voor als je een kindje verwacht? Dan is er zoveel mogelijk tegenwoordig. Dat maakt het ook zo leuk om het perfecte idee te vinden.

Zelf mag ik over zes weken onze zoon verwachten en ik heb voor deze aankondiging de gratis proefafdruk al op de kast staan in de slaapkamer. Het is voor iedereen nog een verrassing wat het geslacht en de naam zal zijn, dus voorlopig komt er niemand op onze slaapkamer. Toen ik aan het zoeken was hoe ik de aankondiging er uit wilde laten zien, kwam ik op het idee toen ik deze website vond.

hip geboortekaartje

Nu kan ik niet wachten om de post te mogen versturen

Op de website van Kisscards, vond ik een hip geboortekaartje waarbij ik direct de “wauw” factor had. De kleuren die op het voorbeeld staan, komen terug in de babykamer. Op de website vind je diverse categorieën waar je uit kunt kiezen. Het leuke hieraan is dat je beslist kunt slagen, wat je smaak ook is. 

Toen ik het ontwerp had gevonden en alle gegevens had ingevuld, lag de gratis proefafdruk de volgende dag al bij de post. Ik wist niet dat dit zo’n speciaal gevoel zou geven! Direct bedacht ik mij dat ik niet kan wachten om deze leuke post aan mijn familie en vrienden te sturen.