Er zijn zo onwijs veel verschillende sporten te bedenken. Van volleybal tot handbal. Van paardrijden tot gymnastiek. Voor iedereen is wel een leuke sport te bedenken. Als je lekker fit wilt blijven dan is heel leuk om een sport te beoefenen. In groepsverband is het nou eenmaal makkelijk om te blijven sporten. Een soort van leuke groepsdruk je gemotiveerd houdt om te blijven bewegen. We bespreken hieronder verschillende sporten, die misschien het wel waard zijn voor jou om te proberen. 

Voetbal 

Voetbal is de nummer 1 sport van Nederland. Niet voor niets dat het zo populair is, het is gewoon een leuke sport. Lekker met het elftal achter een bal aan rennen en proberen bij de tegenstander te scoren. Je kan je techniek eindeloos blijven verbeteren en steeds beter worden.  

Paardrijden 

Je hebt er liefde voor of je haat het: paardrijden. Je beheerst een dier en dat kan heel tof zijn. Het is ook veel intensiever dan je verwacht en het vergt beheersing. Al met al de ultieme sport voor echte behendigheidsspelers.  

Krav Maga 

Een sport waar je misschien niet zo vaak van gehoord hebt, maar krav maga is een vechtsport. Je leert er allerlei oefeningen voor het vechten. Heel intensief, maar je wordt er onwijs fit van. Zeker de moeite waard om te proberen. 

Schaken 

Schaken? Is dat een sport? Jazeker, het is namelijk een denksport. Misschien houdt jij niet zo van actief bezig zijn en sport je liever met je hersenen. Dan is schaken een goede en leuke sport voor jou. Het is een sport voor ieder level. Van beginners tot eindbazen die al 10 stappen vooruit kunnen denken. 

Sportschool 

De sportschool is eigenlijk een verzameling van allerlei sporten. Je kan er groepslessen volgen, maar ook lekker zelf aan de slag. Sporten in Rotterdam bij een sportschool of bij de Kralingse Plas is makkelijk te vinden. Ga vooral eens kijken voor een proefles!