Shoppen

Ieder seizoen koop ik weer nieuwe dameskleding in Arnhem, omdat ik mijn garderobe graag up-to-date volgens de laatste modetrends wil houden. Broekman Mode verkoopt verschillende merken die ik superleuk vind, dus hier slaag ik eigenlijk altijd. Laatst heb ik hier weer een flinke bestelling geplaatst en heb ik nog kunnen profiteren van de zomerkortingen!

, omdat ik mijn garderobe graag up-to-date volgens de laatste modetrends wil houden. Broekman Mode verkoopt verschillende merken die ik superleuk vind, dus hier slaag ik eigenlijk altijd. Laatst heb ik hier weer een flinke bestelling geplaatst en heb ik nog kunnen profiteren van de zomerkortingen!

De laatste mode shoppen

Het is altijd weer een feestje als ik dameskleding in Arnhem koop. Ik zocht onder andere een aantal leuke jurkjes (zowel casual als zakelijk) en wat nieuwe shirtjes en broeken. Voor de jurkjes ben ik absoluut geslaagd, want ik heb drie casual jurken in vrolijke zomerkleuren en twee wat nettere jurken in het donkerblauw gevonden. Voor de dagen dat ik geen zin heb in een jurk, heb ik een lang pantalon, twee korte broeken en een jeans besteld. Met broeken vind ik het soms wel lastig om de juiste pasvorm te vinden, maar wonder boven wonder heb ik alleen een korte broek terug hoeven sturen. De rest zit namelijk perfect! Daarnaast heb ik ook nog een aantal basic shirtjes met korte mouwen en een trui met streepjes besteld. Deze kun je namelijk altijd wel dragen en waren in de aanbieding ook, dus dat was mooi meegenomen.