arrow exhaust

Eindelijk heb je jouw eerste motor kunnen kopen: een arrow exhaust motor of een ander merk. Nu wil je een motorverzekering gaan afsluiten, want dat is natuurlijk verplicht. Maar hoe kies je nu de juiste verzekering voor jouw motor? Wij hebben een handig stappenplan voor je samengesteld.

arrow exhaust

Stap 1: Kies de juiste dekking

Als je je al even hebt verdiept in de verschillende motorverzekeringen die er zijn, heb je wellicht al gemerkt dat er twee dekkingen zijn. Je kunt een WA motorverzekering afsluiten of een all risk motorverzekering. Met de eerstgenoemde ben je alleen verzekerd tegen schade aan derden, terwijl met een all risk motorverzekering ook de schade aan jouw motor meeverzekerd is. Kies een dekking die bij jou en je budget past.

Stap 2: Vergelijk de prijzen

De prijzen van verschillende aanbieders kunnen nogal verschillen. Nu wil je natuurlijk niet te veel betalen per maand. Vergelijk daarom eerst de prijzen van motorverzekeringen goed met elkaar. Houd hierbij ook rekening met aansluitkosten en kortingen.

arrow exhaust

Stap 3: Lees de voorwaarden goed

Als je straks voor schade bij je verzekering moet zijn, wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Lees daarom de voorwaarden van de verzekeraar goed door voordat je de verzekering afsluit.