websitepromotor-logo

Tijdens een vergadering merkte ik enkele punten op aan onze website. De developer vergeet namelijk nog wel eens wat en moet de website goed worden onderhouden. Hier zijn wij inmiddels klaar mee en hebben wij bij de vergadering besloten om een online marketing eindhoven dienst in te schakelen die ons hiermee kan helpen.

Internetwebsitepromotor-logo

Mijn baas vindt dit ook een goed idee en heeft mij de opdracht gegeven om een online marketing eindhoven bureau te vinden die mij met mijn vraag moet helpen. Op het internet komen veel bedrijven naar voren die allemaal interessante diensten aanbieden. Toch is er maar een bedrijf die mijn aandacht direct heeft getrokken, namelijk Websitepromotor. Dit bedrijf steekt op elk gebied op elk gebied ver boven de concurrent uit. Zij hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander om de beste service te leveren. Dit maakt natuurlijk een goede indruk op mij. Ook zie ik enkele voorbeelden op de website van klanten die zij hebben geholpen. Dit liet ik aan mijn baas zien, die zeer enthousiast reageerde. Hij wilde dat ik direct contact op nam en de mogelijkheden ging bespreken. Geweldig bedrijf! Wij kijken nu al uit naar de samenwerking.