kiss geboortekaartjes

Met trots mag ik zeggen dat ik oom ben geworden. Mijn zusje is bevallen van een jongen. Dit wil ik natuurlijk vieren en heb ik gelijk een bezoekje gebracht na de geboorte. De papa en mama maken het goed, evenals de baby. De baby lijkt erg op mijn zus.

Geboortekaart1430997942.8047

Het leek mij een leuk idee om een hip geboortekaartje te maken voor mijn neefje. Om hierover mee informatie op te zoeken ging ik het internet op om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Er zijn dan ook veel bedrijven waar je terecht kunt voor een hip geboortekaartje. Toch is er maar een website die mijn aandacht het meest heeft getrokken, namelijk Kiss geboortekaartjes. Op deze website is het mogelijk om jouw eigen geboortekaartje te ontwerpen. Hierover heb ik veel gelezen op andere websites en veel voorbeelden gezien. Deze voorbeelden hebben zeker enige indruk bij mij gemaakt en wilde ik meer hierover te weten komen. Op de website van Kiss hebben zij een handige tool waarbij je geboortekaartjes kan bewerken en een origineel idee kan ontwerpen. Dit is precies wat ik zocht, geweldig! Een paar dagen later had ik het kaartje binnen.