Elke keer als ik op school kom om mijn dochter naar haar klas te brengen sta ik altijd even stil bij het kunstwerk wat sinds kort op het schoolplein staat. Omdat de school vorige maand 25 jaar bestond heeft de directie besloten om hier een herinnering voor te laten maken. Het is een mooi kunstwerk geworden van spelende kinderen, zij noemen dit ruimtelijke kunst. Dit kunstwerk is gemaakt door de ervaren kunstenaar Albert Kramer wie sinds 1986 als zelfstandige kunstenaar mooie kunst maakt. Meestal maakt hij deze kunst op eigen initiatief, maar vaak ook in opdracht.  

Zeer onder de indruk van de kunst van Albert Kramer

Sinds ik de naam van de kunstenaar, die het beeld op het schoolplein heeft gemaakt weet, ben ik mij meer in zijn kunst gaan verdiepen. Via het internet kwam ik op de site van de kunstenaar Albert Kramer terecht, hier zie je foto’s van de prachtige kunstwerken die hij eerder heeft gemaakt. Zo zag ik een foto van een dak salamander staan echt een eyecatcher, maar ook diverse muurschilderingen behoren tot de kunstwerken van deze kunstenaar. Tegenwoordig kijk ik heel anders naar de kunst op straat en ben dan vaak nieuwsgierig naar de kunstenaar die dit heeft gemaakt.