Elke morgen sta ik rond zes uur op en dan stap ik meteen onder de douche voordat ik naar beneden ga om ontbijt te maken. Dit ritueel wilde ik vanmorgen dus ook doen, maar toen ik de douche aan deed kwam er alleen maar koud water uit. Kan wel zeggen dat ik meteen wakker was, maar lekker was anders. Omdat wij de waakvlam van onze ketel niet meer aankregen, dus ook geen verwarming hadden hebben wij cv onderhoud Lelystad gebeld. Gelukkig konden zij later in de middag langs komen, moet er niet aan denken om met dit weer zonder verwarming en warm water te zitten.  

Wij zitten er weer warmpjes bij

Gelukkig bleek er maar een kleine reparatie nodig te zijn aan onze ketel, maar dat wij er wel aan moesten denken om eerdaags een nieuwe ketel aan te schaffen. Deze ketel had zijn beste tijd gehad en om meer problemen te voorkomen was het raadzaam om deze ketel te gaan vervangen. Omdat wij nog niet zo lang in dit huis woonden hebben wij meteen een afspraak gemaakt met Combiforte om onze ketel in onderhoud te nemen. Zo zijn wij er zeker van dat er op tijd een storing wordt ontdekt.